Sabtu, 1 September 2012

Textgram

                                            
Akak main-main tab,jumpa aplikasi ini. Maklumlah akak ni bukan lah pandai sangat IT. Suka godek-godek, cuit-cuit. ! Usik-usik,bila silap usik mulakan roger sana sini...padan muka,macam pandai sebenarnya bila kita cuit,godek dan usik sana-sini secara tidak langsung kita belajar ilmu baru. Kalau salah atau silap tu biasalah belajar mestilah sesekali buat salah,tapi tak selalulah. Bila dah pandai dan mahir lajulah kita dalam kerja buat kita. Bagi pembaca yang nak cuba textgram ini,cubalah...menarik juga,akak pun baru beberapa minit lepas try belumlah terror lagi. Dah tu terus nak share dengan kawan-kawan disini... Selamat mencuba kawan-kawan!
Published with Blogger-droid v2.0.8

1 ulasan:

Dkna Abza berkata...

cermin diri :)